Rugal seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Rugal? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Rugal.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Rugal (Seizoen 1) dateert van 2020.
Rugal Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Rugal? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rugal seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Rugal Serie Informatie
Rugal is een Actie / Misdaad-serie uit 2020. Geregisseerd door Kang Chul Woo met onder meer de acteurs Choi Jin-hyuk, Park Sung-woong en Cho Dong-hyuk .
Kang Ki-Beom is een elite detective. Hij onderzoekt momenteel de criminele organisatie Argos, maar, als hij thuiskomt, tref hij verscheidene gemaskerde mannen aan. Zijn vrouw en kind worden door de gemaskerde mannen van Argos vermoord. Ze slaan Kang Ki-Beom bewusteloos en snijden zijn ogen eruit. Als Kang Ki-Beom bijkomt, vindt hij zichzelf in het ziekenhuis terug en wordt hij van moord beschuldigd. De NIS benadert Kang Ki-Beom daarna. Hij is geselecteerd om lid te worden van Rugal, een speciaal team dat deel uitmaakt van de NIS.