• 9.385.203 stemmen

Tragger Hippy

Tragger Hippy seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Tragger Hippy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Tragger Hippy.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Tragger Hippy (Seizoen 3) dateert van 2008.

Tragger Hippy Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Tragger Hippy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tragger Hippy seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Tragger Hippy Serie Informatie

Tragger Hippy is een Reality / Komedie-serie uit 2005-2008.

Tragger Hippy is een verborgen camera programma gebaseerd op het Britse 'Trigger Happy TV'. Flitsende sketches in guerrilla stijl zorgen voor absurde taferelen. Tom Waes, Jan Van Looveren en Koen Van Impe, de drie uitvoerders nemen vrijwel alle rollen op zich Vaste rubrieken in de show zijn ‘de grote gsm’, ‘de oorlogsveteraan’ en wereldberoemd in Vlaanderen '‘militair Joeri met handboeien en pepperspray’. Daarnaast maken ook een allegaartje van getypecaste beroepsgroepen en verklede dieren hun optreden. Afsluiter van elke aflevering is een straatinterview door "journalist" Tom Waes met een prominente Bekende Vlaming. Dit interview loopt altijd grandioos mis en tot verbijstering van de geïnterviewde BV.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.