Julie Lescaut seizoen 23?
Zal er een seizoen 23 beschikbaar komen voor de tv-serie Julie Lescaut? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Julie Lescaut.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Julie Lescaut (Seizoen 22) dateert van 2013.
Julie Lescaut Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 23) van Julie Lescaut? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Julie Lescaut seizoen 23 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Julie Lescaut Serie Informatie
Julie Lescaut is een Misdaad / Drama-serie uit 1992-2014. met onder meer de acteurs Mouss Diouf, Jennifer Lauret en Véronique Genest .
Julie Lescaut bekleedt de positie van politiecommissaris in Clairiéres, een dorpje bij de voorsteden van Parijs. Ze werkt samen met haar collega's N'Gouma en Kaplan en wordt geregeld ondersteund door haar assistenten Zora en Motta bij het oplossen van de mysterieuze zaken. Julie raakt vaak emotioneel betrokken bij haar zaken, wat haar helpt de redenen achter de misdaad beter te begrijpen. Naast haar stressvolle baan heeft ze ook nog twee volwassen dochters, Sarah en Babou, die bij haar thuis wonen en het haar niet altijd gemakkelijker maken.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 22 seizoenen.