October Faction seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie October Faction? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van October Faction.
Het laatste bij ons bekende seizoen van October Faction (Seizoen 1) dateert van 2020.
October Faction Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van October Faction? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over October Faction seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
October Faction Serie Informatie
October Faction is een Drama / Horror-serie uit 2020. Geregisseerd door David Frazee met onder meer de acteurs Aurora Burghart, Megan Follows en Tamara Taylor .
Fred en Deloris Allen zijn monsterjagers. Na de dood van Fred's vader keren ze samen met hun tienerkinderen Geoff en Viv terug naar hun geboortestad in de staat New York. Terwijl de familie zich aanpast, moeten Fred en Deloris hun identiteit als leden van een geheime organisatie verborgen zien te houden. Ze ontdekken echter al snel dat hun nieuwe omgeving in een kleine stad niet zo idyllisch is als het lijkt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,64 met in totaal 14 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.