De Bauers in Argentinië seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Bauers in Argentinië? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Bauers in Argentinië.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Bauers in Argentinië (Seizoen 1) dateert van 2020.
De Bauers in Argentinië Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Bauers in Argentinië? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Bauers in Argentinië seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Bauers in Argentinië Serie Informatie
De Bauers in Argentinië is een Reality / Documentaire-serie uit 2020.
Deze keer reizen Frans en Mariska Bauer naar Argentinië, een land met grote tegenstellingen. Aan de ene kant heb je hele rijke mensen en even verderop zijn de mensen straatarm. Frans en Maris dompelen zich helemaal onder in de gebruiken en culturen van Argentinië en bezoeken belangrijke plekken uit de geschiedenis van het land, zoals waar Maradona zijn voetbalcarrière begon.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,07 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.