• 9.385.220 stemmen

Dit Zijn Wij

Dit Zijn Wij seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Dit Zijn Wij? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Dit Zijn Wij.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Dit Zijn Wij (Seizoen 1) dateert van 2019.

Dit Zijn Wij Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Dit Zijn Wij? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dit Zijn Wij seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Dit Zijn Wij Serie Informatie

Dit Zijn Wij is een Drama-serie uit 2019-2020. met onder meer de acteurs Kay Greidanus, Jasmine Sendar en Fockeline Ouwerkerk .

De jonge ouders Johan en Anna proberen hun kinderen op de best mogelijke manier proberen op te voeden. Daarnaast volgen we ook nog drie andere personages, de 35-jarigen Katja, Kasper en Edgar. Ze worstelen met hun persoonlijke uitdagingen, maar hebben een ding gemeen: ze zijn allemaal op zoek naar liefde, waardering en voldoening in hun leven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,67 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.