• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.273 gebruikers
  • 8.985.673 stemmen
Avatar
 
banner banner
Masked Singer, The

The Masked Singer seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie The Masked Singer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van The Masked Singer.

Het laatste bij ons bekende seizoen van The Masked Singer (Seizoen 5) dateert van 2023.

The Masked Singer Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van The Masked Singer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over The Masked Singer seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

The Masked Singer Serie Informatie

The Masked Singer is een Spelprogramma / Muziek-serie uit 2019-2023. met onder meer de acteurs Carlo Boszhard, Loretta Schrijver en Ruben Nicolai .

Zangcompetitie waarin twaalf bekende Nederlanders gemaskerd en gehuld in bijzondere kostuums de strijd met elkaar aangaan. Voordat een deelnemer gaat optreden, verschijnt er eerst een kort filmpje waarin hij of zij met een vervormde stem een aantal hints geeft over de eigen identiteit; niet alle hints die gegeven worden komen overeen. Vervolgens treedt de deelnemer gemaskerd op en zingt live, zonder dat de stem vervormd wordt, voor het publiek en de jury. Twee panels doen hun uiterste best om de identiteit van de karakters te achterhalen. De deelnemer met de minste publieksstemmen zal zich aan het einde van de aflevering moeten onthullen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 36 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.