• 9.385.918 stemmen

History of Horror

History of Horror seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie History of Horror? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van History of Horror.

Het laatste bij ons bekende seizoen van History of Horror (Seizoen 3) dateert van 2021.

History of Horror Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van History of Horror? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over History of Horror seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

History of Horror Serie Informatie

History of Horror is een Documentaire / Horror-serie uit 2018-2021. Geregisseerd door Kurt Sayenga met onder meer de acteurs Eli Roth, Bruce Campbell en Jordan Peele .

Eli Roth's History of Horror brengt de meesters van de horror - iconen en sterren die het genre definiëren - samen om de grootste thema's te verkennen en de inspiraties en worstelingen achter het verleden en heden te onthullen. Elke aflevering neemt kijkers mee op een huiveringwekkende verkenning van hoe horror is geëvolueerd door de tijdperken en de samenleving heeft beïnvloed, evenals waarom loyale fans verslaafd blijven aan angst. Een paar films die zullen worden besproken en ontleed zijn Psycho, The Shining, Get Out, Interview with the Vampire en Night of the Living Dead.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,82 met in totaal 14 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.