Prohibition seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Prohibition? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Prohibition.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Prohibition (Seizoen 1) dateert van 2011.
Prohibition Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Prohibition? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Prohibition seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Prohibition Serie Informatie
Prohibition is een Documentaire-serie uit 2011. Geregisseerd door Lynn Novick met onder meer de acteurs Daniel Okrent, Peter Coyote en Pete Hamill .
"Prohibition" beschrijft hoe de consumptie en het effect van alcoholische dranken in de Verenigde Staten verband houden met veel verschillende culturele krachten, waaronder immigratie, vrouwenrecht en de inkomstenbelasting. Uiteindelijk leidde de beweging die pleitte voor matigheid tot het goedkeuren van het verbod, het achttiende amendement op de Amerikaanse Grondwet. Wijdverspreide tekortkomingen van de wet, ongelijke en onpopulaire handhaving en gewelddadige misdaad in verband met de illegale handel in alcohol veroorzaakten toenemende ontevredenheid over het amendement, wat dertien jaar later tot de herroeping leidde.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,86 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.