• 9.496.309 stemmen

EastEnders

EastEnders seizoen 41?

Zal er een seizoen 41 beschikbaar komen voor de tv-serie EastEnders? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van EastEnders.

Het laatste bij ons bekende seizoen van EastEnders (Seizoen 40) dateert van 2024.

EastEnders Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 41) van EastEnders? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over EastEnders seizoen 41 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

EastEnders Serie Informatie

EastEnders is een Drama / Romantiek-serie uit 1985-2024. Geregisseerd door Clive Arnold met onder meer de acteurs Gillian Taylforth, Anna Wing en Anita Dobson .

EastEnders speelt zich af in de wijk Walford in het East End van Londen en richt zich op de spanningen tussen liefde en familie, met verhalen variërend van heftige sociale kwesties tot persoonlijke, menselijke tragedies. De Queen Victoria Pub, oftewel de Queen Vic, is het centrum van alle perikelen van de buurtbewoners. Meer dan eens komen ze een drankje nuttigen in Walfords oudste kroeg, al dan niet gepaard gaand met roddels, ruzies, feestjes en schokkende onthullingen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 40 seizoenen.