• 9.385.135 stemmen

Slimste Mens ter Wereld, De

De Slimste Mens ter Wereld seizoen 24?

Zal er een seizoen 24 beschikbaar komen voor de tv-serie De Slimste Mens ter Wereld? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Slimste Mens ter Wereld.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld (Seizoen 23) dateert van 2025.

De Slimste Mens ter Wereld Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 24) van De Slimste Mens ter Wereld? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Slimste Mens ter Wereld seizoen 24 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Slimste Mens ter Wereld Serie Informatie

De Slimste Mens ter Wereld is een Spelprogramma-serie uit 2003-2025. met onder meer de acteurs Adriaan Van den Hoof, Barbara Sarafian en Bruno Wyndaele .

Elke aflevering wordt gespeeld met drie kandidaten. Speciaal aan de quiz is dat de kandidaten zeer associatief moeten denken. De meeste rondes bestaan uit vragen waarbij meerdere antwoorden gegeven moeten worden. De kandidaten moeten niet op zoek gaan naar de kleine weetjes, maar proberen die antwoorden te genereren die in het collectieve geheugen van de mensen zitten. Elke dag valt een van de drie deelnemers af; de andere twee komen de volgende dag terug, aangevuld met een nieuwe deelnemer. Degene die de laatste uitzending wint, wordt dan tot 'De Slimste Mens ter Wereld' gekroond.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,80 met in totaal 241 stemmen. De serie heeft momenteel 23 seizoenen.