• 9.369.792 stemmen

Iedereen Is Gek op Jack (2011-2012)

2 seizoenen
1,90 20 stemmen + Mijn stem

Genre: Komedie

Oorsprong: Nederland

Ontwikkeld door: Philip Rosenthal

Met onder meer: Jeroen van Koningsbrugge, Linda de Mol en Beppie Melissen

Release datum: zaterdag 26 februari 2011

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

• Videoland Bekijk via Videoland
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Iedereen Is Gek op Jack

Het koppel Barbara en Jack vormt een doorsnee gezin samen met de drie kinderen. Ze wonen in Almere naast de ouders van Jack, die te pas en te onpas hun privéleven is binnenlopen. Jacks broer Marco is bijna veertig en woont na zijn scheiding weer bij zijn ouders. Hij benijdt Jack en geniet wanneer zijn broer en vrouw ruzie hebben.

Meningen over Iedereen Is Gek op Jack

avatar van tommykonijn

tommykonijn

zaterdag 19 december 2015
Iedereen Is Gek op Jack seizoen 1 Ik ben niet bekend met het Amerikaanse origineel, maar het grootste probleem hier was inderdaad dat er te weinig te lachen viel. Je merkt wel wanneer iets grappig behoort te zijn, maar het is een beetje ongemakkelijk dat je er dan met een neutrale gezichtsuitdrukking naar zit te kijken. Ik kwam iig niet veel verder dan af en toe een flauwe glimlach. Ik vind Jeroen normaal gesproken wel een sympathieke gast, maar hier kon ik niet veel mee. 2*
avatar van W B

W B

woensdag 16 december 2015
Iedereen Is Gek op Jack seizoen 1 Zeer slap aftreksel van Everybody Loves Raymond. Niet grappig gewoon.