• 9.384.886 stemmen

Vanpaia Naito

Vanpaia Naito seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Vanpaia Naito? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Vanpaia Naito.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Vanpaia Naito (Seizoen 1) dateert van 2008.

Vanpaia Naito Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Vanpaia Naito? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Vanpaia Naito seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Vanpaia Naito Serie Informatie

Vanpaia Naito is een Animatie / Actie-serie uit 2008. Geregisseerd door Masaomi Ando met onder meer de acteurs Daisuke Kishio, Yui Horie en Mamoru Miyano .

Yuki's oudste herinnering is van een stormachtige nacht in de winter, waar ze werd aangevallen door een vampier, en vervolgens werd gered door een andere. Nu, 10 jaar later, is Yuki Cross de geadopteerde dochter van de hoofdmeester van Cross Academy, Kaien Cross. Ze is opgegroeid en wordt de beschermster van de vampieren. Ze beschermt haar jeugdliefde Kaname terwijl hij een groep vampiers leidt bij de elite kostschool.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.