Verschoten & Zoon seizoen 7?
Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Verschoten & Zoon? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Verschoten & Zoon.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Verschoten & Zoon (Seizoen 6) dateert van 2003.
Verschoten & Zoon Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Verschoten & Zoon? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Verschoten & Zoon seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Verschoten & Zoon Serie Informatie
Verschoten & Zoon is een Komedie-serie uit 1999-2004. met onder meer de acteurs Jacques Vermeire, Karen van Parijs en David Michiels .
De reeks gaat over de gierige garagehouder René Verschoten. Zijn vrouw Magda doet niets liever dan elke week winkelen. Ze wil bovendien zeker niet onderdoen voor haar vriendin Hélène. Nadat René's zoon Sven naar Amerika vertrok, kwam zijn neef Kevin bij hen inwonen. Hij werd, net als Sven, mecanicien in de garage en net zoals Sven is Kevin een rokkenjager. De andere mecanicien in de garage is de niet al te snuggere Kristof.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 20 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.