• 9.385.200 stemmen

Unité 42

Unité 42 seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Unité 42? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Unité 42.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Unité 42 (Seizoen 2) dateert van 2019.

Unité 42 Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Unité 42? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Unité 42 seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Unité 42 Serie Informatie

Unité 42 is een Misdaad / Drama-serie uit 2017-2019. Geregisseerd door Indra Siera met onder meer de acteurs Patrick Ridremont, Constance Gay en Roda Fawaz .

Moderne technologie stelt criminelen in staat om in de echte wereld te handelen, al die tijd afgeschermd door hun computerschermen. De digitale eenheid van de politie combineert daarom veldonderzoek en virtuele expedities met een uniek duo: Sam, een agent die onlangs is overgebracht van het bureau voor moordzaken (en niet bijzonder technisch onderlegd is), en Billie, een jonge, pittige politieagente en IT-expert. Ze zullen met elkaar moeten samenwerken, wat in eerste instantie niet zonder slag of stoot gaat, voordat ze van elkaar kunnen leren. Want achter elk geval van cybercriminaliteit, ligt in de eerste plaats een menselijk verhaal.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,16 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.