• 9.384.404 stemmen

Police Interceptors Unleashed

Police Interceptors Unleashed seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Police Interceptors Unleashed? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Police Interceptors Unleashed.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Police Interceptors Unleashed (Seizoen 2) dateert van 2015.

Police Interceptors Unleashed Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Police Interceptors Unleashed? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Police Interceptors Unleashed seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Police Interceptors Unleashed Serie Informatie

Police Interceptors Unleashed is een Documentaire / Reality-serie uit 2015.

Vinnie Jones presenteert clips met de meest opwindende achtervolgingen en acties. Uitgerust met de nieuwste high-spec tech, de snelste auto's op de weg, speciaal getrainde honden en ultramoderne helikopters, staan deze elite-agenten altijd klaar om alles aan te pakken, van invallen, vechtpartijen, achtervolgingen, bendes, drank, op de vlucht geslagen inbrekers tot drugsdealers, autodieven, huiselijke geschillen en mes-zwaaiende gekken. Gewoon een normale dag voor de Police Interceptors.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.