iZombie seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie iZombie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van iZombie.
Het laatste bij ons bekende seizoen van iZombie (Seizoen 5) dateert van 2019.
iZombie Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van iZombie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over iZombie seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
iZombie Serie Informatie
iZombie is een Komedie / Horror-serie uit 2015-2019. Geregisseerd door Michael Fields met onder meer de acteurs Rose McIver, David Anders en Robert Buckley .
Olivia "Liv" Moore was een gezonde, gedisciplineerde, gedreven medisch assistent die haar levenspad volledig had uitgestippeld... tot de nacht dat ze naar een feest ging dat onverwachts werd omgezet in een zombie feeding frenzy. Nu ze een med zombie-sudent is, en ze een baan in één van de lijkschouwer kantoren heeft weten te bemachtigen om zo toegang te krijgen tot de hersenen die ze met tegenzin moet eten om haar menselijkheid te behouden, maar met elke hersen die ze eet, neemt ze de herinneringen van het lijk in zich op. Met de hulp van haar baas de lijkschouwer en een politiedetective lost ze moorden op om de stemmen in haar hoofd stil te krijgen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,40 met in totaal 117 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.