Death in Paradise seizoen 16?
Zal er een seizoen 16 beschikbaar komen voor de tv-serie Death in Paradise? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Death in Paradise.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Death in Paradise (Seizoen 15) dateert van 2025.
Death in Paradise Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 16) van Death in Paradise? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Death in Paradise seizoen 16 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Death in Paradise Serie Informatie
Death in Paradise is een Misdaad / Drama-serie uit 2011-2026. Geregisseerd door Richard Signy met onder meer de acteurs Kris Marshall, Ben Miller en Tobi Bakare .
Onmogelijke moorden op een prachtig Caribisch eiland. Rechercheur Richard Poole is de perfecte man om ze op te lossen, als hij alleen niet zo'n hekel had gehad aan zon, zee en zand. Wanneer Richard naar Saint-Marie op het kleine eiland Martinique wordt gestuurd om een mysterieuze moord op te lossen, voelt hij zich helemaal niet op zijn plek.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,56 met in totaal 248 stemmen. De serie heeft momenteel 15 seizoenen.