Warrior seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Warrior? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Warrior.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Warrior (Seizoen 3) dateert van 2023.
Warrior Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Warrior? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Warrior seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Warrior Serie Informatie
Warrior is een Drama / Actie-serie uit 2019-2023. Geregisseerd door Loni Peristere met onder meer de acteurs Andrew Koji, Olivia Cheng en Jason Tobin .
Het verhaal van Warrior draait om de jonge Ah Sahm. Hij emigreert in de negentiende eeuw van China naar het wereldberoemde Chinatown in San Francisco. De Chinees komt in Amerika aan tijdens een periode waarin flinke bendeoorlogen aan de gang zijn in San Francisco, de zogenaamde Tong Wars. De geniale vechtkunsten van Ah Sahm leveren hem een baan op. Hij gaat werken als huurmoordenaar voor de Chinese maffia.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,55 met in totaal 114 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.