• 9.383.855 stemmen

Ørnen: En Krimi-Odyssé

Ørnen: En Krimi-Odyssé seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Ørnen: En Krimi-Odyssé ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ørnen: En Krimi-Odyssé .

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ørnen: En Krimi-Odyssé (Seizoen 3) dateert van 2006.

Ørnen: En Krimi-Odyssé Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Ørnen: En Krimi-Odyssé ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ørnen: En Krimi-Odyssé seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ørnen: En Krimi-Odyssé Serie Informatie

Ørnen: En Krimi-Odyssé is een Misdaad / Drama-serie uit 2004-2006. Geregisseerd door Niels Arden Oplev met onder meer de acteurs Ghita Nørby, Jens Albinus en Marina Bouras .

Ørnen: En Krimi-Odyssé gaat over een Deens politieteam dat wordt opgericht om grensoverschrijdende misdaad in Scandinavië terug te dringen. Hallgrim Ørn Hallgrimsson, bijgenaamd "Ørnen", wordt hoofdrechercheur bij de RSA (Rigspolitiets Særlige Afdeling), het team dat onderzoek doet naar zware internationale misdaden en onder leiding staat van een tweetal vrouwen: Thea Nellemann en haar plaatsvervanger Marie Wied. Met een team van getalenteerde medewerkers behandelt hij zeer complexe zaken met alle beschikbare middelen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,55 met in totaal 20 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.