Hollywood Residential seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Hollywood Residential? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Hollywood Residential.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Hollywood Residential (Seizoen 1) dateert van 2008.
Hollywood Residential Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Hollywood Residential? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Hollywood Residential seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Hollywood Residential Serie Informatie
Hollywood Residential is een Komedie-serie uit 2008.
Tony King, een aspirant-acteur, heeft een idee bedacht voor een realityshow in de stijl van This Old House. In elke aflevering concentreert hij zich op het verbeteren van het huis van een Hollywood-beroemdheid. Elke aflevering bevatte een beroemdheid die zichzelf speelt. Terugkerende thema's zijn Tony's incompetentie, zijn obsessie met zijn ex-vrouw en zijn gelijktijdige jaloezie en aantrekkingskracht voor zijn assistente, Lila.