De Eenzame Oorlog van Koos Tak seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Eenzame Oorlog van Koos Tak? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van De Eenzame Oorlog van Koos Tak.
Het laatste bij ons bekende seizoen van De Eenzame Oorlog van Koos Tak (Seizoen 1) dateert van 1996.
De Eenzame Oorlog van Koos Tak Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Eenzame Oorlog van Koos Tak? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Eenzame Oorlog van Koos Tak seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
De Eenzame Oorlog van Koos Tak Serie Informatie
De Eenzame Oorlog van Koos Tak is een Drama-serie uit 1996.
We zien het verhaal van Koos Tak, een wat sullige journalist die in het métier niet serieus genomen wordt, maar naar buiten toe de schijn ophoudt dat hij een groot verslaggever is. Zijn echtgenote, die ondanks zijn potsierlijkheid onvoorwaardelijk van hem houdt, realiseert zich dat Koos' gewichtigdoenerij niet voortkomt uit eigendunk maar een aangeboren lafhartigheid verhult. Koos Tak is geen klootzak, maar een anti-held, voor wie de wereld te groot is en die zichzelf beschouwt als te groot voor de wereld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.