Major Dad seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Major Dad ? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Major Dad .
Het laatste bij ons bekende seizoen van Major Dad (Seizoen 4) dateert van 1992.
Major Dad Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Major Dad ? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Major Dad seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Major Dad Serie Informatie
Major Dad is een Komedie / Familie-serie uit 1989-1993. Geregisseerd door Michael Lembeck met onder meer de acteurs Gerald McRaney, Beverly Archer en Marisa Ryan .
Majoor John MacGillis is een conservatieve, volgens het boekje, die-hard marinier. Polly Cooper is een pacifistische, liberale journalist. Niettemin, wanneer de twee elkaar ontmoeten, is er een onmiddellijke en intense chemie tussen hen. Met toestemming van de 3 dochters van Polly trouwen de twee binnen enkele weken. Nu moeten Polly en haar kinderen leren hoe te functioneren in een marine familie, terwijl majoor MacGillis moet leren hoe hij een vader kan zijn.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,36 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.