• 9.385.305 stemmen

Big City Greens

Big City Greens seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Big City Greens? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Big City Greens.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Big City Greens (Seizoen 4) dateert van 2023.

Big City Greens Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Big City Greens? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Big City Greens seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Big City Greens Serie Informatie

Big City Greens is een Komedie / Avontuur-serie uit 2018-2023. Geregisseerd door Monica Ray met onder meer de acteurs Chris Houghton, Zeno Robinson en Wendi McLendon-Covey .

Big City Greens is een avontuurlijke animatie serie gecentreerd rond de onconventionele gekkigheden van de 10-jarige Cricket Green, een ondeugende en optimistische plattelandsjongen die met zijn al even maffe familie, bestaande uit oudere zus Tilly, vader Bill en Gramma Alice, naar de grote stad verhuist. Crickets spontane nieuwsgierigheid en enthousiasme brengen hem en zijn gezin op epische reizen en rechtstreeks in de harten van zijn nieuwe buren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.