• 9.385.369 stemmen

Stukken van Mensen

Stukken van Mensen seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Stukken van Mensen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Stukken van Mensen.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Stukken van Mensen (Seizoen 6) dateert van 2021.

Stukken van Mensen Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Stukken van Mensen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Stukken van Mensen seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Stukken van Mensen Serie Informatie

Stukken van Mensen is een Reality-serie uit 2016-2021.

In het programma worden verschillende tophandelaren uitgenodigd. Een verkoper probeert een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen en gaat in een zelf bepaalde volgorde bij vier handelaren langs. Deze handelaren hebben elk een eigen kamer en weten niets van de volgorde. De verkoper kan niet terugkeren naar een vorige handelaar en moet dus kiezen: of hij verkoopt aan de eerste handelaar, of hij neemt de gok er in een volgende kamer een hoger bedrag voor te kunnen krijgen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.