Ace Ventura: Pet Detective seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Ace Ventura: Pet Detective? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ace Ventura: Pet Detective.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ace Ventura: Pet Detective (Seizoen 3) dateert van 1999.
Ace Ventura: Pet Detective Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Ace Ventura: Pet Detective? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ace Ventura: Pet Detective seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ace Ventura: Pet Detective Serie Informatie
Ace Ventura: Pet Detective is een Animatie / Komedie-serie uit 1995-2000. Geregisseerd door Dave Pemberton met onder meer de acteurs Al Waxman, Corinne Orr en Richard Binsley .
Ace Ventura is een vrij excentrieke privédetective die gespecialiseerd is in het terugvinden van verloren dieren, ongeacht welke soort. Of het zou om een vleermuis moeten gaan. Zijn ietwat aparte methodes en onuitputbare gedrevenheid maken dat Ace de beste in zijn vak is. Al is hij eigenlijk gewoon de enige in zijn vak.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.