• 9.384.383 stemmen

Letterkenny

Letterkenny seizoen 13?

Zal er een seizoen 13 beschikbaar komen voor de tv-serie Letterkenny? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Letterkenny.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Letterkenny (Seizoen 12) dateert van 2023.

Letterkenny Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 13) van Letterkenny? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Letterkenny seizoen 13 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Letterkenny Serie Informatie

Letterkenny is een Komedie-serie uit 2016-2023. Geregisseerd door Jacob Tierney met onder meer de acteurs Jared Keeso, Nathan Dales en Michelle Mylett .

Wayne is een typische boerenjongen in Letterkenny, Ontario. Hij probeert zijn leven op de boerderij te beschermen tegen de wereld die om hem heen aan het veranderen is. De bewoners van Letterkenny zijn in te delen in drie verschillende groepen: de Hicks, de Skids en de hockeyspelers. De drie groepen botsen constant met elkaar, wat vaak zorgt voor ruzies en vechtpartijen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,87 met in totaal 15 stemmen. De serie heeft momenteel 12 seizoenen.