Just Shoot Me! seizoen 8?
Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Just Shoot Me!? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Just Shoot Me!.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Just Shoot Me! (Seizoen 7) dateert van 2002.
Just Shoot Me! Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Just Shoot Me!? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Just Shoot Me! seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Just Shoot Me! Serie Informatie
Just Shoot Me! is een Komedie-serie uit 1997-2003. Geregisseerd door Pamela Fryman met onder meer de acteurs Laura San Giacomo, David Spade en Wendie Malick .
Centraal staat het personeel van het fictionele tijdschrift "Blush". Maya Gallo is een feministische columniste die met tegenzin bij het glamour-tijdschrift kwam dat in handen is van haar vader, Jack Gallo. Ze moet hier zien samen te werken met de overgevoelige fotograaf Elliot DiMauro en het ex-model Nina van Horn. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft ze ook nog haar handen vol aan de bijdehante assistent Dennis Finch.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,02 met in totaal 53 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.