Vrienden voor het Leven seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Vrienden voor het Leven? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Vrienden voor het Leven.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Vrienden voor het Leven (Seizoen 5) dateert van 1993.
Vrienden voor het Leven Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Vrienden voor het Leven? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Vrienden voor het Leven seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Vrienden voor het Leven Serie Informatie
Vrienden voor het Leven is een Komedie-serie uit 1991-1994. Geregisseerd door Michael E. Briant met onder meer de acteurs Mary-Lou van Steenis en Peter Lusse .
Vrienden voor het leven draait om de gebeurtenissen van het samenwonende stel Eddie Veenstra en Ellen van den Berg. Peter is een simpele, voetballende man met een kantoorbaan en komt uit een eenvoudig milieu, compleet met overbezorgde moeder en nuchtere vader. Ellen is daarentegen een ruimdenkende vrouw en komt uit een rijk gezin. Deze grote verschillen tussen de twee komen keer op keer weer naar voren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,31 met in totaal 201 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.