• 9.384.378 stemmen

Luizenmoeder, De

De Luizenmoeder seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie De Luizenmoeder? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Luizenmoeder.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Luizenmoeder (Seizoen 2) dateert van 2020.

De Luizenmoeder Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van De Luizenmoeder? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Luizenmoeder seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Luizenmoeder Serie Informatie

De Luizenmoeder is een Komedie-serie uit 2019-2020. Geregisseerd door Maarten Moerkerke met onder meer de acteurs Elise Bundervoet, Steven Beersmans en Malik Mohammed .

Door het afnemend aantal leerlingen heeft de basisschool De Akker een moeilijk jaar achter de rug, waardoor enkele onderwijzers en de conciërge ontslagen zijn. Het is nu aan de schoolleiding om in het nieuwe schooljaar een frisse start te maken. Hannah is de moeder van de zevenjarige Fleur. Als moeder van een nieuwe leerlinge probeert ze zich staande te houden in een wereld vol moedermaffia, speelplaatsregels, zingende juffen, ouderparticipatie en ander leed. De vaak ondoordachte initiatieven van de directeur om een nieuwe wind door de school te laten waaien, maken het er niet eenvoudiger op.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,18 met in totaal 36 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.