• 9.384.934 stemmen

Faking It

Faking It seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Faking It? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Faking It.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Faking It (Seizoen 3) dateert van 2016.

Faking It Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Faking It? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Faking It seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Faking It Serie Informatie

Faking It is een Drama / Komedie-serie uit 2014-2016. Geregisseerd door Jamie Travis met onder meer de acteurs Rita Volk, Katie Stevens en Gregg Sulkin .

Een romantische komedie over twee beste vriendinnen die van elkaar houden - op een iets andere wijze. Na talloze mislukte pogingen om populair te worden, worden de meisjes ten onrechte ge-out als lesbiennes, wat hen een celebrity-status geeft. Verleid door hun nieuwe roem, besluiten Karma en Amy hun romantische list in stand te houden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,31 met in totaal 16 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.