• 9.386.047 stemmen

Team Scheire

Team Scheire seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Team Scheire? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Team Scheire.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Team Scheire (Seizoen 1) dateert van 2018.

Team Scheire Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Team Scheire? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Team Scheire seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Team Scheire Serie Informatie

Team Scheire is een Reality-serie uit 2018.

Duizenden mensen in Vlaanderen hebben het moeilijk om de meest vanzelfsprekende taken uit te voeren. Team Scheire gaat op zoek naar oplossingen voor hun specifieke moeilijkheden, maar ook voor problemen die een hele groep mensen aangaan. Lieven Scheire daagt zijn makers uit om net dat ene innovatieve idee te bedenken en te realiseren dat de levenskwaliteit van die mensen kan verbeteren. Het team maakt daarbij gebruik van een scala aan slimme middelen, van low-tech doe-het-zelf-materialen tot cutting edge technologie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.