• 9.369.783 stemmen

The Kominsky Method (2018-2021)

3 seizoenen
3,68 153 stemmen + Mijn stem

Status: Beëindigd

Genre: Komedie

Ontwikkeld door: Chuck Lorre

Met onder meer: Michael Douglas, Alan Arkin en Nancy Travis

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 16 november 2018

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Kominsky Method

De zon gaat nog niet onder voor de ooit beroemde Sandy Kominsky en zijn oude makker, Norman Newlander. Kominsky verdient tegenwoordig zijn geld als acteercoach. De twee vrienden gaan de strijd aan tegen de onvermijdelijke wendingen van het leven, terwijl ze door hun latere jaren navigeren in Los Angeles, een stad die waarde hecht aan jeugd en schoonheid. Ondertussen praten ze over hun dochters en hun geliefden.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Meningen over The Kominsky Method

avatar van wwelover

wwelover

vrijdag 4 juni 2021
The Kominsky Method seizoen 3 Ik keek er een beetje tegenop omdat Alan Arkin eigenlijk mijn favoriete karakter speelde in deze serie. Maar uiteindelijk was het wel heel passend voor de serie. Het is een erg grappige en mooi laatste seizoen geworden.
avatar van thomzi50

thomzi50

zondag 6 januari 2019
The Kominsky Method seizoen 1 Een wel lieve, warme serie dit, al stelde 'The Kominsky Method' me uiteindelijk toch een beetje teleur. De wisselwerking tussen Arkin en Douglas is leuk, de scènes gaan lekker snel en zijn soms prettig gortdroog (moes meer dan eens aan Curb Your Enthusiasm denken), met een paar werkelijk mooie scènes tussendoor. Maar uiteindelijk is het toch wat flauw, allemaal, er wordt nergens echt naar toegebouwd, de laatste afleveringen lijken al wat minder scherp, het kabbelt allemaal nogal. Op een prettige manier weliswaar, heerlijk om er integraal doorheen te jagen dit, maar ik vrees wel dat ik het merendeel van de afleveringen over een paar weken alweer vergeten ben. Fijn trouwens dat er eindelijk eens een Netflix-serie verschijnt die niet vastzit aan die ellenlange afleveringstijden. Al dacht ik gaandeweg ook af en toe: misschien hebben ze een uitzondering gemaakt omdat er gewoon echt niet meer in zat.