Zelfde Deur, 20 Jaar Later seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Zelfde Deur, 20 Jaar Later? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Zelfde Deur, 20 Jaar Later.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Zelfde Deur, 20 Jaar Later (Seizoen 2) dateert van 2020.
Zelfde Deur, 20 Jaar Later Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Zelfde Deur, 20 Jaar Later? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Zelfde Deur, 20 Jaar Later seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Zelfde Deur, 20 Jaar Later Serie Informatie
Zelfde Deur, 20 Jaar Later is een Reality-serie uit 2018-2020.
Exact 20 jaar geleden liep Martin Heylen voor het eerst bij toeval de meest uiteenlopende huiskamers in Vlaanderen binnen en bracht hij wekelijks het verhaal van de mensen achter de gevel. Zo maakte hij een tijdsbeeld, een dwarsdoorsnede van Vlaanderen. In 'Zelfde Deur, 20 Jaar Later' gaat Martin twee decennia later terug op zoek naar dezelfde deuren, dezelfde mensen, opnieuw zonder hen te verwittigen en zonder te weten wat hem wacht.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,88 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.