FBI seizoen 9?
Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie FBI? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van FBI.
Het laatste bij ons bekende seizoen van FBI (Seizoen 8) dateert van 2025.
FBI Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van FBI? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over FBI seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
FBI Serie Informatie
FBI is een Misdaad / Drama-serie uit 2018-2026. Geregisseerd door Alex Chapple met onder meer de acteurs Missy Peregrym, Zeeko Zaki en Ebonée Noel .
FBI is een serie over de interne werking van het New Yorkse kantoor van de FBI, waarbij alle vaardigheden, intellect en de meest geavanceerde technologie van het Bureau worden gebruikt om New York en het land veilig te houden. Dit wordt onder anderen gedaan door speciaal agent Maggie Bell, een veteraan van het kantoor in Manhattan, en haar partner Omar Adom "OA" Zidan, die pas in dienst is en uit Queens, New York, komt. Hij werkte voorheen undercover voor de drugsafdeling. Assistent-speciaal agent Jubal Valentine leidt de onderzoeken vanuit het hightech kantoor in Manhattan, samen met analist Kristen Chazal.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 71 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.