Buurman, Wat Doet U Nu? seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Buurman, Wat Doet U Nu?? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Buurman, Wat Doet U Nu?.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Buurman, Wat Doet U Nu? (Seizoen 4) dateert van 2018.
Buurman, Wat Doet U Nu? Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Buurman, Wat Doet U Nu?? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Buurman, Wat Doet U Nu? seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Buurman, Wat Doet U Nu? Serie Informatie
Buurman, Wat Doet U Nu? is een Documentaire / Reality-serie uit 2016-2018.
In 'Buurman, wat doet u nu?' gaat Cath op bezoek bij rasechte Nederlanders die haar intrigeren. Aan elke persoon wordt een hele aflevering opgehangen waar getoond wordt hoe ze bij die persoon wordt ontvangen voor één of twee dagen, al dan niet met een overnachting bij de centrale figuur. Ze gaat zowel in Nederland als Vlaanderen op huisbezoek en dompelt zich onder in hun persoonlijk en professioneel leven.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,44 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.