Paleis voor een Prikkie seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Paleis voor een Prikkie? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Paleis voor een Prikkie.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Paleis voor een Prikkie (Seizoen 4) dateert van 2019.
Paleis voor een Prikkie Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Paleis voor een Prikkie? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Paleis voor een Prikkie seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Paleis voor een Prikkie Serie Informatie
Paleis voor een Prikkie is een Reality-serie uit 2018-2019.
De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma 'Steenrijk, Straatarm' de harten van veel kijkers veroverden, hebben nu een eigen realityprogramma. In 'Paleis voor een Prikkie' gaat het sympathieke duo huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen omtoveren tot een droomwoning. Het tweetal maakt gebruik van onder meer kringloop- en interieurwinkels, en betrekt opleidingen en jong talent bij de make-overs voor een extra verrassend en ultiem resultaat.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,13 met in totaal 23 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.