• 9.370.914 stemmen

Paleis voor een Prikkie (2018-2019)

Reality | 4 seizoenen
4 seizoenen
3,13 23 stemmen + Mijn stem

Genre: Reality

Oorsprong: Nederland

Met onder meer: Frank Jansen en Rogier Smit

Release datum: zondag 14 januari 2018

Eerst uitgezonden op: SBS6 (Nederland)

Plot Paleis voor een Prikkie

De extravagante levensgenieters Frank en Rogier, die in het SBS6-programma 'Steenrijk, Straatarm' de harten van veel kijkers veroverden, hebben nu een eigen realityprogramma. In 'Paleis voor een Prikkie' gaat het sympathieke duo huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen omtoveren tot een droomwoning. Het tweetal maakt gebruik van onder meer kringloop- en interieurwinkels, en betrekt opleidingen en jong talent bij de make-overs voor een extra verrassend en ultiem resultaat.

Meningen over Paleis voor een Prikkie

avatar van tommykonijn

tommykonijn

maandag 15 oktober 2018
Paleis voor een Prikkie seizoen 2 Het eerste seizoen van deze 'hype' heb ik niet helemaal meegekregen, maar dit tweede seizoen wel. Frank en Rogier zijn een sympathiek duo en de gezinnen die geholpen worden hebben een hoge gunfactor. De uitkomst (de metamorfose) van iedere aflevering is daarnaast toch wel indrukwekkend. Het is knap om te zien wat de twee heren met het beperkte budget weten klaar te spelen. De opzet is telkens exact hetzelfde, dus ik vind het niet erg dat het bij zes afleveringen per seizoen blijft, maar het programma kijkt lekker weg. 3*
avatar van Toontje G

Toontje G

donderdag 15 april 2021
Paleis voor een Prikkie seizoen 3 Sentimenteel gedoe, elke aflevering het zelfde. Maar ja, samen met vrouwlief op de bank zitten is gezelliger dan dat ik een film in de slaapkamer ga kijken.