• 9.385.210 stemmen

Patriot

Patriot seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Patriot? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Patriot.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Patriot (Seizoen 2) dateert van 2018.

Patriot Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Patriot? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Patriot seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Patriot Serie Informatie

Patriot is een Komedie / Drama-serie uit 2015-2018. Geregisseerd door Steven Conrad met onder meer de acteurs Michael Dorman, Terry O'Quinn en Kurtwood Smith .

John is vader en inlichtingenofficier. Hij moet in zijn laatste 'onofficiële' missie voorkomen dat Iran nucleaire wapens kan inzetten. Hij geeft hiervoor al zijn zekerheden op en gaat werken bij een bedrijf dat veel zaken doet in het Midden-Oosten. Zijn posttraumatische stressstoornis en zijn incompetente overheid kunnen zijn missie in gevaar brengen. John moet daarnaast alle moeite doen om zijn leven weer op orde te brengen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.