Single Parents seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Single Parents? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Single Parents.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Single Parents (Seizoen 2) dateert van 2019.
Single Parents Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Single Parents? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Single Parents seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Single Parents Serie Informatie
Single Parents is een Komedie-serie uit 2018-2020. Geregisseerd door Erin O'Malley met onder meer de acteurs Taran Killam, Leighton Meester en Kimrie Lewis .
Will Cooper is een alleenstaande ouder die zich volledig heeft toegelegd op het grootbrengen van zijn dochter Sophie. Hoewel dit zeer nobel lijkt, is Will zichzelf echter volledig vergeten. Zijn leven bestaat enkel nog uit feestjes, ouderavonden, de ouderraad en opvoeden. Wanneer andere alleenstaande ouders, Angie, Douglas, Poppy en Jake, in de gaten krijgen hoe ver Will van zijn eigen persoonlijkheid komt af te staan, besluiten ze in te grijpen. Samen proberen ze een mooie balans tussen een privéleven en hun levens als ouders te creëren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,88 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.