Parels & Zwijnen seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Parels & Zwijnen? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Parels & Zwijnen.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Parels & Zwijnen (Seizoen 1) dateert van 2005.
Parels & Zwijnen Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Parels & Zwijnen? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Parels & Zwijnen seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Parels & Zwijnen Serie Informatie
Parels & Zwijnen is een Misdaad / Drama-serie uit 2005-2008.
Ex-politieagent Dexter Parisius, zijn beste vriend Rudy Teeuwe, de zoon van een onderwereldbaas, en het voormalige animeermeisje Daisy lossen verschillende zaken op die zich op de grens bevinden van de boven- en onderwereld. Rudy en Dexter willen niets met justitie te maken hebben, ze hanteren hun eigen methodes. Rudy praat vijf kwartier in een uur en doet het liefst drie handeltjes tegelijk. Dex houdt niet zo van praten, zeker niet met types die hem dwarszitten. Dan bereikt een vuist of een vuurwapen veel sneller resultaat. De beeldschone Daisy is de enige die invloed heeft op deze eigenzinnige mannen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,07 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.