• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.445 stemmen
Avatar
 
banner banner
Knowing Me Knowing You with Alan Partridge

Knowing Me Knowing You with Alan Partridge seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Knowing Me Knowing You with Alan Partridge? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Knowing Me Knowing You with Alan Partridge.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Knowing Me Knowing You with Alan Partridge (Seizoen 1) dateert van 1994.

Knowing Me Knowing You with Alan Partridge Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Knowing Me Knowing You with Alan Partridge? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Knowing Me Knowing You with Alan Partridge seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Knowing Me Knowing You with Alan Partridge Serie Informatie

Knowing Me Knowing You with Alan Partridge is een Komedie / Talkshow-serie uit 1994-1995. Geregisseerd door Dominic Brigstocke met onder meer de acteurs Steve Coogan, Patrick Marber en Rebecca Front .

Alan Partridge heeft zijn eigen talkshow waarin hij de meest uiteenlopende gasten ontvangt. Alan is echter niet de meest tactvolle interviewer. Het duurt dan meestal ook niet lang of hij heeft zijn gasten beledigd. Nu zijn de gasten zelf vaak ook niet bepaald van onbesproken gedrag, maar wat ze bij Alan meemaken hadden ze nooit kunnen zien aankomen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,80 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.