Advokaten seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Advokaten? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Advokaten.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Advokaten (Seizoen 2) dateert van 2020.
Advokaten Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Advokaten? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Advokaten seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Advokaten Serie Informatie
Advokaten is een Misdaad / Drama-serie uit 2018-2020.
Frank Nordling is een jonge, veelbelovende advocaat. Wanneer hij de waarheid ontdekt achter de dood van zijn adoptieouders, stort zijn wereld in elkaar. Tot Franks afschuw is Waldman, één van de meest prominente klanten van het advocatenkantoor en actief spilfiguur in het criminele milieu, erbij betrokken. Om de dood van zijn ouders te wreken, moet Frank in de organisatie van Waldman infiltreren en zijn persoonlijke advocaat en vertrouwenspersoon worden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,38 met in totaal 46 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.