• 9.385.152 stemmen

Ons Geluk

Ons Geluk seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Ons Geluk? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Ons Geluk.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Ons Geluk (Seizoen 1) dateert van 1995.

Ons Geluk Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Ons Geluk? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ons Geluk seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Ons Geluk Serie Informatie

Ons Geluk is een Drama-serie uit 1995. Geregisseerd door Frank van Mechelen met onder meer de acteurs Charles Cornette, Fred Van Kuyk en Chris Lomme .

'Ons Geluk' speelt zich af in het landelijke Lagerzeel tijdens de jaren vijftig. René Hox is de zoon van Tist en Trien, de vrije vogels van het dorp. Door het intense contact met het burgerlijke milieu begint René van zijn ouders te vervreemden. Hij wordt door Brouwer Onckeloms in huis genomen en leert de West-Vlaamse, katholieke Leontien kennen. Zij zal de rest van zijn levensloop en zijn geluk bepalen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,13 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.