La Zona seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie La Zona? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van La Zona.
Het laatste bij ons bekende seizoen van La Zona (Seizoen 1) dateert van 2017.
La Zona Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van La Zona? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over La Zona seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
La Zona Serie Informatie
La Zona is een Actie / Avontuur-serie uit 2017. Geregisseerd door Jorge Sánchez-Cabezudo met onder meer de acteurs María Cantuel, Karlos Sastre en Tamar Novas .
Drie jaar na een ongeluk met een kernreactor in het noorden van Spanje, krabbelen het nabijgelegen dorpje en diens inwoners terug recht. Politie-inspecteur Héctor Uría is de enige overlevende van het groepje dat tijdens de ramp mensen ging redden. Nu gaat hij weer aan de slag in de regio. Een brutale moord in de nucleaire zone sleurt hem in een onderzoek dat twijfel zaait over de orde die ontstond na de catastrofe en hem confronteert met zijn eigen verleden.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,67 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.