• 9.385.781 stemmen

It's Garry Shandling's Show.

It's Garry Shandling's Show. seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie It's Garry Shandling's Show.? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van It's Garry Shandling's Show..

Het laatste bij ons bekende seizoen van It's Garry Shandling's Show. (Seizoen 4) dateert van 1989.

It's Garry Shandling's Show. Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van It's Garry Shandling's Show.? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over It's Garry Shandling's Show. seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

It's Garry Shandling's Show. Serie Informatie

It's Garry Shandling's Show. is een Komedie-serie uit 1986-1990. Geregisseerd door Alan Rafkin met onder meer de acteurs Paul Willson, Michael Tucci en Garry Shandling .

Garry Shandling speelt min of meer zichzelf: een neurotische, enigszins zelfingenomen stand-up comedian die er zich toevallig van bewust is dat hij een personage uit een sitcom is. Hij communiceert evenveel met het publiek als met de rest van de cast en doet eveneens monologen aan het begin en het einde van de show, zoals George Burns dat ook deed in zijn shows. Echter weten alle personages hier dat zij in een tv-show zitten en dus niet alleen Garry. Het publiek maakt ook vaak deel uit van de show.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,81 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.