Koyomimonogatari seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Koyomimonogatari? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Koyomimonogatari.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Koyomimonogatari (Seizoen 1) dateert van 2016.
Koyomimonogatari Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Koyomimonogatari? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Koyomimonogatari seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Koyomimonogatari Serie Informatie
Koyomimonogatari is een Animatie / Komedie-serie uit 2016. Geregisseerd door Akiyuki Shinbo
Koyomi Araragi is een middelbare scholier die in het verleden aangevallen is door een vampier. Voor een korte periode was hij zelf een vampier, maar uiteindelijk is hij erin geslaagd zijn menselijkheid terug te krijgen, waarna hij diverse meisjes heeft geholpen tijdens hun ervaringen met buitengewone fenomenen. In elke aflevering van deze serie wordt Koyomi door één van de vrouwelijke karakters uit het verhaal geconfronteerd met een mysterie, waarna hij ofwel alleen ofwel door hen geholpen probeert dit mysterie op te lossen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 1,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.