You Are Wanted seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie You Are Wanted? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van You Are Wanted.
Het laatste bij ons bekende seizoen van You Are Wanted (Seizoen 2) dateert van 2018.
You Are Wanted Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van You Are Wanted? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over You Are Wanted seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
You Are Wanted Serie Informatie
You Are Wanted is een Drama / Thriller-serie uit 2017-2018. Geregisseerd door Matthias Schweighöfer met onder meer de acteurs Karoline Herfurth, Catrin Striebeck en Markus Gertken .
Lukas Franke is het slachtoffer van een cyberaanval. Al zijn persoonlijke gegevens en sociale media profielen worden gehackt. Nu wordt hij beschuldigd van terrorisme. Lukas probeert zijn onschuld te bewijzen, maar dat is lastig. Iedereen twijfelt aan zijn onschuld, zijn collega’s, zijn vrienden en zelfs zijn eigen familie. Daarom moet hij de hackers zien te vinden. Lena is een ander slachtoffer van de hackers. Samen gaan ze op zoek naar de daders.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,60 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.