Tournée Générale seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Tournée Générale? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Tournée Générale.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Tournée Générale (Seizoen 3) dateert van 2013.
Tournée Générale Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Tournée Générale? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Tournée Générale seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Tournée Générale Serie Informatie
Tournée Générale is een Documentaire-serie uit 2009-2013.
Ervaringsdeskundige Jean Blaute neemt de leek Ray Cokes op sleeptouw door bierland België in een Volkswagen bus en verkennen ze er het bierlandschap en de biercultuur. Onderweg stoppen ze geregeld om te worden ingewijd in diverse facetten van de rijke Belgische biercultuur. Al gauw beseffen Jean en Ray dat bier een vaak onderschat product is. Niet alleen het uitgebreide smaakpalet maar ook het specifieke brouwproces is veel complexer dan algemeen wordt aangenomen. Met de opgedane ervaring brouwen Blaute en Cokes in elke reeks hun eigen bier.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,63 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.