Rang 1 seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Rang 1? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Rang 1.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Rang 1 (Seizoen 1) dateert van 2011.
Rang 1 Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Rang 1? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Rang 1 seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Rang 1 Serie Informatie
Rang 1 is een Drama-serie uit 2011-2012. Geregisseerd door Toon Slembrouck met onder meer de acteurs Tom van Bauwel, Lotte Pinoy en Gilda De Bal .
De grote pot winnen met de Lotto, het spreekt tot ieders verbeelding. Allemaal hebben we ooit al nagedacht over wat we zouden doen met zoveel geld. Zou het leven niet veel makkelijker zijn? Neemt geld niet alle zorgen weg? Helaas blijft het voor de meeste van ons bij fantaseren. Maar niet voor de familie Sterckx. Wilfried en Paula spelen samen met hun drie kinderen Rebecca, Chris en Nicky al jaren op de Lotto. Op één van die vele speeldagen hebben ze plots de zes juiste cijfers op hun lottoformulier staan. Ze zijn de enige winnaar in rang 1 en winnen dus het grote lot. Iedereen gelukkig. Maar dan blijkt dat er ook problemen zijn die je niet met geld kunt oplossen.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,08 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.